Bewuster en zuiniger
 met energie kan bijna niet!

Nul-op-de-meter

Uw woning is gebouwd om milieubewust te wonen en zuinig om te gaan met energie. De woning is uitstekend geïsoleerd en alle ramen zijn voorzien van drielaags isolatieglas. Uw woning heeft geen CV-ketel maar is voorzien van een duurzame warmtepomp die warmte uit de buitenlucht haalt. In combinatie
met de vloerverwarming biedt dit een zeer comfortabel binnenklimaat.Het dak is aan de meest zuidelijke kant bekleed met zonnepanelen waarmee u, uw eigen duurzame energie opwekt.
De door CO2 sensoren gestuurde ventilatie meet continu hoeveel lucht moet worden aan- en afgevoerd.

Door dit slimme systeem gaat geen energie verloren aan het verwarmen van overtollige lucht. Uw WTW- systeem (warmteterugwinning) zorgt ervoor dat de aangevoerde verse lucht wordt voorverwarmd via de bestaande warmte in uw woning. Zo is minder energie nodig om de lucht op kamertemperatuur te brengen.De energiemonitor informeert u continu over de hoeveelheid energie die u verbruikt én opwekt. Zo heeft u 24 uur per dag zicht op uw persoonlijke energiestatus! Dankzij deze maatregelen kunt u net zoveel energie opwekken als wordt verbruikt.MorgenWonergie®:
vandaag genieten, morgen besparen!