De woningen zijn zó compleet bij oplevering dat u meteen kunt verhuizen.

Woonklaar

Normaal moet er nog veel aan een nieuwe woning gebeuren voordat u echt comfortabel kunt wonen. Bij MorgenWonen is dat anders: De woningen van MorgenWonen worden woonklaar opgeleverd. En woonklaar is ook écht woonklaar.

morgenwonen

Vandaag de sleutel

De woningen van MorgenWonen worden woonklaar opgeleverd. En woonklaar is ook écht woonklaar. Alle wanden op elke verdieping worden airless wit gespoten, als ook de plafonds op de begane grond en eerste verdieping. Op de begane grond en de eerste verdieping wordt een pvc-vloer gelegd, op zolder ribtapijt en op de trappen vloerbedekking.

badkamer en toilet

Sanitair

De badkamer en het toilet zijn van alle gemakken voorzien. Zelfs RVS-accessoires zijn bij oplevering aanwezig! Met een fraai wastafelmeubel, Villeroy & Boch sanitair en een glazen douchecabine is de badkamer klaar voor luxueus gebruik. Bovendien wordt de badkamer voorzien van vloerverwarming, die samen met de elektrische designradiator zorgt voor behaaglijke warmte.

heerlijk comfortabel

Vloerverwarming

Niet alleen de badkamer, maar ook de slaapkamers en de begane grond worden voorzien van vloerverwarming (met uitzondering van het toilet en de trapkast). Een aangenaam wooncomfort, ook daar staat MorgenWonen voor!