De woning

De tussenwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en de eindwoningen hebben een gebruiksoppervlakte circa 126 m2, behalve de tussenwoning, twee-onder-een-kapwoning en eindwoning met een dwarskap. Die hebben een gebruiksoppervlakte van circa 131 m2. Iedere woning heeft een houten berging van circa 6 m2 in de achtertuin.Een ruime entreehal geeft toegang tot de L-vormige woonkamer met open keuken. De woningen worden daarnaast uitgerust met een luxe keuken met A-merk inbouwapparatuur, die in een hoekopstelling wordt geplaatst.
Met vaatwasser, inductiekookplaat en RVS recirculatiekap. De keuken is gesitueerd aan de voorzijde van de woning; vanuit de woonkamer kijkt u uit op uw achtertuin. U profiteert optimaal van het zonneterras dat al kant- en-klaar voor u is aangelegd.Op de eerste verdieping heeft u drie ruime slaapkamers. Net als op de begane grond geniet u hier van behaaglijke vloerverwarming. Vanuit de grootste slaapkamer kijkt u uit op de achtertuin. De badkamer en het toilet zijn van alle gemakken voorzien. Zelfs RVS-accessoires zijn bij oplevering aanwezig! Met een fraai wastafelmeubel, Villeroy & Boch sanitair en een glazen douchecabine is de badkamer klaar voor luxueus gebruik. Bovendien wordt de badkamer voorzien van vloerverwarming, die samen met de elektrische designradiator zorgt voor behaaglijke warmte.Niet alleen de badkamer, maar ook de slaapkamers en de begane grond worden voorzien van vloerverwarming (met uitzondering van het toilet en de trapkast).
Via de vaste trap bereikt u de royale zolderverdieping met dakraam. Hier vindt u uw wasmachine aansluiting.Begane grond en verdieping

zolderverdieping tussenwoning / eindwoning en tussendwarskap

Ik ben geïnteresseerd!

Enthousiast geworden door de schitterende MorgenWonen woningen? Schrijft u zich dan in door middel van onderstaande button.