"Ruimte, rust & groen; vlakbij de stad!"

MorgenWonen in Linne

Aan de zuid-oost kant van Linne, op de voormalige voetbalveld locatie ligt het nieuwbouwplan Linnerpark.
Hier worden projectmatige woningen gerealiseerd en bouwkavels. Het plangebied ligt tussen de Gerststraat en de Parklaan.
De 16 woningen van MorgenWonen worden gebouwd aan de de Gerststraat.
Een ideale omgeving om uw woontoekomst verder vorm te geven. Linne is een dorp waar het fantastisch wonen is!

Schrijf je nu in!

De woning

De tussenwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en de eindwoningen hebben dezelfde indeling. Elke woning heeft een berging in de achtertuin. De ruime entreehal geeft toegang tot de L-vormige woonkamer met open keuken. Op de eerste verdieping heeft u drie ruime slaapkamers en een badkamer. Via de vaste trap bereikt u de royale zolderverdieping met dakraam.

Woonklaar

Normaliter moet er na oplevering nog veel aan een nieuwe woning gebeuren voordat u echt comfortabel kunt wonen. Bij MorgenWonen is dat anders: uw woning wordt zeer compleet opgeleverd. 
Het huis heeft een compleet ingerichte badkamer en keuken met luxe apparatuur. Inclusief stoffering en wit gespoten binnenwanden.

Duurzaam

Uw huis is gebouwd om milieubewust te wonen en zuinig om te gaan met energie. De woning is uitstekend geïsoleerd. Uw woning heeft geen CV-ketel maar is voorzien van een duurzame warmtepomp die warmte uit de buitenlucht haalt. In combinatie
 met de vloerverwarming biedt dit een zeer fijn binnenklimaat.

Overal dichtbij

En hier liggen de 16 koopwoningen

Gelegen aan de oevers van de Maas en ten zuiden van Roermond ligt Linne, onderdeel van Gemeente Maasgouw. De ligging van Linne is ideaal. Mede door de nabijheid van de snelwegen A2 en A73 zijn Eindhoven, Venlo en Maastricht uitstekend bereikbaar.
De rivier de Maas biedt naast waterrecreatie veel mogelijkheden tot ontspanning in een prachtige omgeving voor jong en oud.

Het landschap tussen het dorp Linne en de Maas, de Linnerweerd, is een uiterwaardengebied ten westen van Linne, gelegen op het laagterras van de Maas. Het gebied kenmerkt zich door uitgestrekte weilanden en landbouwgronden. In deze omgeving kan men volop gebruik maken van de vele mountainbike-, fiets- en wandelroutes.

Tevens kent het dorp Linne nog een actief verenigingsleven op het gebied van sport en ontspanning, zijn de dagelijkse boodschappen gewoon in Linne te vinden en is er zelfs een prachtig buiten zwembad.